3 tips om jouw vrijgezellen bestaan (nog) te vieren!

Gaat een vriend van jou binnenkort trouwen? Of ben je zelf de klos? Ongeacht wie of wat, je wilt dit vieren! Het is in Nederland gebruikelijk om een vrijgezellenfeest te organiseren. Hiermee vier je voor het laatste het vrijgezellenbestaan. Je trommelt al je beste vrienden of vriendinnen op en het is tijd om feest te vieren. We geven je graag de 3 tips of ideeën zodat je optimaal kunt genieten. Lees je mee?

Kies de favoriete hobby

Hopelijk weet je na jarenlang vriendschap ondertussen wel wat de favoriete hobby is van jouw vriend of vriendin. Maak daar dan ook gebruik. Ga als activiteit naar de footgolf of ga keihard knallen met paintball. Veel vrouwen kiezen er voor om een gezellige high tea af te nemen in de stad.

Lekker voor gek lopen

Laat jouw vriend of vriendin ook eens lekker voor gek lopen. Eindelijk kan je hem of haar terugpakken voor jouw vrijgezellenfeest. En wat een plezier ga je hier toch aan beleven. Kies het meest gekke pak dat je maar kan vinden. Maar bedenk wel dat diegene dit pak ook echt moet gaan aantrekken. Dus geef hem of haar geen kans om te weigeren. Dus probeer realistisch na te denken of diegene dat gaat doen.

Welke stad kies je uit?

Hoe weet je nu welke stad er leuk is om dit feest te organiseren? Vrijgezellenfeest Rotterdam of in Amsterdam? Iedere stad heeft zo zijn eigen charme. Zijn jullie zelf woonachtig in een bepaalde stad? Dan raden we aan eens ergens anders heen te gaan. Zo zie je weer eens wat anders dan al het gebruikelijke wat je al kent en alle mensen die je daar ook kent. Maar het is ook ontzettend grappig als je juist bekende mensen tegenkomt. Het is maar wat je zelf leuk vind!