Aanrader: parasol horeca!

xterior-logo

Het leukste werk

Al jarenlang werk ik bij een café op de korenmarkt in Arnhem. Het is echt leuk werk, want je ziet veel mensen en maakt vaak een gezellig praatje. Wat ik ook erg leuk vind, is om af en toe op het terras te gaan zitten. Het is het beste werk wat je kunt doen naar mijn mening. Op een dag zat ik op het terras en besefte ik dat wij de enige zijn die geen parasols hebben. Dit is natuurlijk erg belangrijk, omdat dit de wind tegenhoudt. Ook als het regent kun je gerust buiten zitten wanneer de parasols je beschermen. Ik ging hierover het gesprek aan met mijn baas waarop hij mij vroeg parasols te regelen voor ons café. Natuurlijk zei ik ja en ben ik op Google gaan zoeken naar parasol horeca.

parasol-vrijhangend

Allerlei verschillende parasols

Een bedrijf genaamd Xterior is een van de bekendste bedrijven die producten zoals terrasschermen, parasols en zonweringen aanbiedt. Daarom ben ik zelf ook gaan kijken op de website van Xterior. Het is een duidelijke website met alle informatie die jij nodig hebt. Vervolgens ben ik mij specifiek gaan oriënteren op parasols. Ik las dat zij verschillende parasols hebben qua vormen en maten. Ik heb mijn baas laten weten van het bedrijf en hij heeft gelijk contact opgenomen.

horecaparasol

Xterior heeft een geweldige klantenservice. Zij doen hun uiterste best om je blij te maken met hun producten, en dat lukt ze erg goed!