Be-slank: verantwoord vermageren zonder jojo-effect

eiwitshake

Waarom kiezen voor de shakes van Be-slank?

Ongeveer een kwart van de bevolking wilt tegenwoordig vermageren en liefst zo snel mogelijk. Uiteraard bestaan er talloze diëten die bepaalde voedingsmiddelen schrappen, maar waarom zou gewicht verliezen niet aangenaam mogen zijn? Vermageren betekent voor de meeste mensen een gezonde weg bewandelen, maar de manier waarop is vaak schadelijk voor de gezondheid.

Shakes zijn de nieuwste hype om af te vallen en dat is niet onterecht.

Ze bieden namelijk alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen en bevatten bovendien veel vezels die de spijsvertering stimuleren.

Jammer genoeg smaken niet alle shakes op de markt even lekker, waardoor het soms moeilijk wordt om de kuur meerdere weken vol te houden.

Be-slank speelt hier handig op in. Acht zorgvuldig samengestelde smaken – banaan, aardbei, bosvruchten, cappuccino, chocolade, mango-passievrucht, vanille en citroen-sinaasappel – bieden voldoende variatie zodat iedereen kan vinden wat bij hem of haar past. Op deze manier wordt vermageren haalbaar. Bovendien is het veel aangenamer dan wanneer je calorieën moet tellen of Spartaanse dieetregels naleeft.

eiwitshakeHoe werkt het?

Elke dag worden een tot twee maaltijden vervangen door een shake. Het poeder kunt u oplossen in wat u lekker vindt – melk, sojamelk, amandelmelk, yoghurt… Dit gaat het best in een blender, maar het kan ook handmatig met een vork.

De shakes zijn bovendien zo aangepast dat u nog steeds koolhydraten mag eten, dus fruit blijft het ideale tussendoortje. De vezels zullen ook hier hun spijsvertering bevorderende werking uitoefenen.

Het is de bedoeling dat tijdens de eerste twee weken van de kuur twee maaltijden per dag door een shake worden vervangen. In de laatste twee weken wordt dit verminderd naar een enkele maaltijd. U bent hierin vrij om te kiezen, maar het ontbijt is volgens vele onderzoekers het beste moment om een voedzame shake te drinken. Op deze manier wordt uw spijsvertering reeds vroeg op de dag geactiveerd en blijft u voorzien van voldoende energie.

Prijs/Kwaiteit

De maaltijdshakes van Be-slank onderscheiden zich van hun concurrenten door hun scherpe prijs en de brede keuze aan smaakvariëteiten. Bovendien zijn de shakes volledig vrij van allergenen, bewaarmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast waardevolle antioxidanten bevatten zij meer vezels dan de meeste andere shakes en opmerkelijk minder vet en suiker. Bovendien staan de Be-slank shakes bol van de antioxidanten, verkregen uit meerdere superfoods.

Een gezond en betaalbaar alternatief dus voor wie wil vermageren zonder roofbouw te plegen.