Chique trouwlocatie gezocht

imagesChique trouwlocatie gezocht

Omdat ik mijn partner ten huwelijk heb gevraagd is er nu een trouwlocatie gezocht, en wel een heel speciale – bij een speciale relatie hoort een speciaal huwelijk, nietwaar? Het was al vrij origineel dat ik mijn vriend vroeg, maar ik ben nooit zo’n afwachtend type geweest en vond het bovendien nogal ouderwets en te traditioneel voor woorden dat een man dat bij je moet doen. Ik ben niet zo van de conventies, daar trek ik me in het algemeen echt niks van aan en dus ben ik ook hier weer volledig mijn eigen pad gegaan. Het heeft ook nog in mijn voordeel gewerkt want mijn vriend vond het echt heel verrassend dat ik hem vroeg en niet andersom en bovendien deed ik het ook op een heel leuke manier waarvan hij echt compleet ondersteboven was. Hij arriveert standaard om half zeven uit zijn werk en ik had de hele buurt opgetrommeld mee te doen aan een flash mob, waar hij nietsvermoedend intrapte. De buren kwamen stuk voor stuk als zombies tevoorschijn (hij houdt enorm van horrorfilms) en begonnen uiteindelijk te dansen, allemaal om hem heen. Ineens kwam ik daar tussen alle mensen vandaan en ging ik op mijn knieën voor hem. Ik kreeg een volmondig ja te horen! Nu alleen nog een trouwlocatie gezocht die van een heel andere aard is, we gaan voor chique! En daarvoor hebben we al enkele locaties geselecteerd, waaronder die van Finley aan de Loosdrechtse plassen.