De beste tips voor een ontbijt op bed!

glutenvrij brood

Wil jij voor je partner, omdat hij of zij binnenkort jarig is of het jullie trouwdag is, een lekker ontbijt op bed verzorgen? Dan kun je vast wel wat inspiratie en ideeën gebruiken om het ontbijtje op bed mooi aan te kleden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lekkernijen als een heerlijke gekookt eitje, lekker glutenvrij brood, een kopje rooibosthee of een mix van heerlijk fruit en vruchten.

Kies voor romantische accenten voor het ontbijt op bed

Wil je het ontbijt op bed een leuk romantisch tintje geven? Dan kun je dat op allerlei manieren doen. Een van de beste manieren is om lekker glutenvrij brood te serveren, uiteraard vers, met bijvoorbeeld een laag aardbeien die je in hartvorm op het brood legt. Ook kun je wat fruit in grappige of aantrekkelijke vormpjes snijden en daarmee op een bord de naam van je partner vormen. Of een korte, leuke tekst maken. Nog een idee: met kleine pannenkoekjes maak je ook indruk. Zet er met stroop een tekst op als ‘Ik houd van jou’, en je maakt bij je geliefde een hele goede indruk!

glutenvrij brood

Ga voor vers boord van de bakker

Niets smaakt er lekkerder dan vers brood van de bakker. Of je partner nu van heerlijke croissantjes, lekker glutenvrij brood of van muffins houdt: belangrijk is dat het brood goed vers is. Vers brood biedt namelijk een nauwelijks te overtreffen smaaksensatie. Wedden dat je je partner hier enorm blij mee maakt en jullie relatie weer nieuwe impulsen krijgt?

Zorg voor variatie qua beleg

Wanneer je partner een echte zoetekauw is of van veel soorten belg houdt (zoals kaas, worstensoorten of salades), is het slim om een ontbijt te serveren waarbij er gekozen kan worden uit meerdere soorten broodbeleg. Een onderdeel dat je, naar gevarieerd beleg, niet mag vergeten, is het befaamde (gekookte of gebakken) eitje. Een romantisch ontbijt zonder een eitje is natuurlijk niet compleet!

Maak indruk met een glaasje champagne

Wil je echt luxueus en romantisch uitpakken? Dan raden we je aan om je partner te verrassen met een glas champagne als extra traktatie. Probeer het maar eens uit en laat je verrassen door de enthousiaste reactie!