Dubbelwandige glazen van goede kwaliteiten

Teapottery logoverz (1)Dubbelwandige glazen van goede kwaliteiten

 

Een goede vriend van mij vertelde dat ik hier dubbelwandige glazen kon kopen. Ik ben toen wat gaan kijken op internet en het leek mij wel een goed idee om er wat te gaan kopen. Dat heb ik toen ook gedaan en de dubbelwandige glazen die ik had besteld bevallen echt heel erg goed. Normaal als je glas laat vallen gaat het gelijk kapot, maar bij deze dubbelwandige glazen is dat niet het geval. Je moet het natuurlijk niet expres gaan doen, maar het kan nog wel redelijk wat hebben als je het vergelijkt met gewoon glas. Ook drinkt het gewoon heel fijn en zijn mensen heel blij dat ik deze glazen heb aangeschaft. De dubbelwandige glazen zijn niet duur en bij dit bedrijf al helemaal niet. Ik zag dat ze op andere bedrijven stukke duurder waren, dus ben blij dat jullie deze prijs aanbieden aan mensen. Ook leveren jullie de dubbelwandige glazen nog eens en dat binnen drie dagen! Ik had ze gewoon al binnen drie dagen op de zaak en alles was zo snel en netjes geregeld. Echt top gewoon! Ik wil jullie daar dus heel erg voor bedanken en ik kan merken dat jullie heel erg professioneel zijn, dus het was fijn om wat bij jullie te hebben gehaald. Er was geen sprake van gezeik of wat dan ook dus super! Ik zag dat jullie nog meer spullen hebben, dus wie weet binnenkort.