Festival eten wint aan populariteit

Het lekkerste festival eten, waar herken je dat nu aan? Wat is er nu zo belangrijk? Een goede foodtruck, kraampje, gezellig personeel, goed eten een goede prijs? Je kan hier van alles op verzinnen natuurlijk. Maar het belangrijkste is dat jouw bezoekers een onvergetelijke dag hebben en zich nergens zorgen over hoeven te maken. Het lekkerste festival eten is dus ook per festival verschillend. Je kan als organisatoren erachter komen door een enquête te houden onder je bezoekers van de vorige keer. Uit deze antwoorden kan jij achterhalen wat ze belangrijk vinden en kan je hier mooi op inspelen. Willen ze saté, broodjes hamburger, gezonde broodjes, friet een bbq of heel wat anders? Je komt er zelf achter.

Evenementencatering is booming

Evenementencatering is booming en blijft dat voorlopig nog wel even. Je hebt heuze foodtruck festivals waar mensen naar een festival gaan om alleen te eten. Hoe tof is dat! Nu heb jij een festival georganiseerd en ben je op zoek naar een cateraar. Waar let je dan op? Belangrijk is dat de cateraar de grote drukte aankan. Dus, stel vast hoeveel bezoekers je gaat of kan ontvangen en hoeveel je verwacht er gaan eten. Op basis daarvan kan de cateraar zijn inkopen doen en ook het juiste en geschikt personeel meenemen. Op een festival komen vaak tienduizenden mensen, afhankelijk van de populariteit, en daarnaast is dit ook afhankelijk van de steden of speciale dagen. Daarnaast komt ook het weer om de hoek kijken. Zorg ervoor dat je ongeacht wat dan ook, klaar bent voor je gasten en kies de geschikte cateraar.

Klaar om te beginnen

Ben jij klaar voor jouw evenement? Bespreek dan vooraf goed wat voor soort evenementen catering je zoekt en kies een partij uit die het meest bij het festival past.