Genieten met vis?

Kun jij ook zo genieten met vis? Ik bedoel dan ook het eten van deze gerechten? Zelf ben ik onwijs fan van het wekelijks eten van visgerechten. Een heerlijke kabeljauw of wellicht een zalmforel uit de oven is iets waar je ons blij mee kunt maken. Nu al helemaal dat de barbecue uit de schuur gehaald kan worden. Hier bereiden wij dan ook onwijs veel visgerechten op!

Nieuwe bestelling nodig

Laat ik het eerst anders formuleren. Voorheen kochten wij dit altijd bij de lokale visboer of supermarkt. Echter hebben wij voor enkele weken terug enorm slechte kwaliteit gekocht waardoor wij hier niet meer komen. Zodoende ben ik toen die tijd op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing. Tijdens deze zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van myseafood.nl. Hier kun je namelijk gewoon jouw eigen vis middels het internet bestellen!

Kwaliteit

Aangezien wij natuurlijk nog niet bekend zijn met dit bedrijf, heb ik er toch voor gekozen om een bestelling te plaatsen. De eerste keer dat wij bij dit bedrijf zijn gaan bestellen waren wij een paar euro kwijt. Stuk voordeliger met wat wij voorheen ervoor moesten betalen dus! Het moment dat onze bestelling thuis werd bezorgd hebben wij het ook direct uitgepakt. De kwaliteit bekeken en hier viel het ons al meteen op! De kwaliteit is stukken beter als wat wij voorheen hebben gehad. Sindsdien bestellen wij alleen nog maar online onze vissoorten!