Gratis kortingscode bij New York pizza

Natuurlijk kunnen mijn vrouw en ik niet altijd zelf uitgebreid koken. Een keer in de week eet ik pizza, mij lievelingsgerecht als het om een snelle hap gaat. Een pizza bestel ik dan altijd bij New York pizza. Volgens mij is dit de beste pizzatent bij mij in de buurt. Alleen zijn de pizza’s hier alles behalve goedkoop. Wat de prijs betreft kan je beter een diepvriespizza halen. Toch heb ik liever een verse. Nou heb ik afgelopen week iets interessants gevonden op het internet. Ik kwam namelijk laats op een website terecht die een kortingscode New York pizza heeft. Als dit zou werken dan zou dat wel eens heel handig voor mij kunnen uitpakken.

Blij met mijn korting!

Ik ben verder gaan kijken op website kortingscode-zoeken.nl. Deze website biedt heel veel korting codes aan van verschillende webshops. Dat moet ik een keer proberen dacht ik. De volgende dag kwam ik laat thuis en mijn vrouw en ik hadden geen zin meer om te koken. Ik besloot om een kortingscode van New York pizza op te zoeken. Dat verliep erg gemakkelijk. Die code heb ik simpel ingevuld bij New York pizza. En dat werkte ook nog eens! Wij kregen onze pizza met een flinke korting. Wij hebben met z’n tweetjes erg genoten van de goedkope pizza. Heb jij toevallig ook wel zin in korting op je pizza? Kijk dan even op kortinscode-zoeken.nl en wie weet vind je meer kortingscodes die jij kan gebruiken.