Horecabier helpt jou goed op weg!

Bier geschonken

Horecabier levert het gewenste heerlijke gouden drank! Heb jij namelijk een evenement te organiseren en kan jij bij de lokale groothandel niet terecht? Dan raad ik je aan om eens bij dit bedrijf te kijken. Zij maken het namelijk mogelijk om heerlijke bier te bestellen en een biertap!

Kwaliteit in een verfrissend drankje!

HorecabierZelf heb ik een goedlopende catering. Geregeld word ik dan ingehuurd om een heerlijk diner neer te zetten voor de gasten. Keer op keer bereid ik specifieke hapjes of een volledig buffet. Echter is mij afgelopen week iets aparts gevraagd! Over een kleine drie weken heb ik een schitterende catering gepland staan. De gasten die het hebben besteld gaan dan trouwen en dan mag ik het diner bereiden. Een gevoel van trots komt er dan over je heen, aangezien dit dé grote dag is voor het bruidspaar en dat wil je niet verpesten door slecht diner. Enfin, mij werd gevraagd of dat ik ook voor de dranken wilde zorgen. Nu ben ik vrij bekend in de wijde omgeving, echter wist ik dus niet waar ik bier vandaan kon halen. Laat staan dat er een tap geregeld gaat worden!

Horecabier ingeschakeld die het voor mij oplost

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Het liefst zoek ik een onderneming waarbij ik zowel het bier alsmede de tap kan regelen. Zo heb ik twee vliegen in een klap en dat scheelt mij natuurlijk ook tijd. Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de pagina van Horecabier. Bij dit bedrijf kun je dus zowel de koude drank alsmede de tap regelen. Overigens merkte ik op dat de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant zijn. Wel zo prettig om dat naar het bruidspaar te brengen toch?

De perfecte service

Aangezien ik graag eerst meer informatie wilde ontvangen alvorens ik het door zou sturen, heb ik telefonisch contact gezocht. Tijdens dit gesprek werden al mijn vragen netjes en zeer goed beantwoord. Hierdoor had ik een andere keuze om mijn enthousiasme over Horecabier te tonen aan het bruidspaar!Bier schenken

Persoonlijk vond ik het onwijs geweldig dat ik een bedrijf had gevonden die een biertap hebben en fusten! De totale prijs viel mij enorm mee en uiteindelijk heb ik akkoord gekregen om dit te gaan bestellen voor het feest. Zelf heb ik nog wel even getwijfeld aangezien ik twee soorten bier zag en niet wist welke ik het beste kon nemen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om beide te bestellen zodat zij kunnen afwisselen met schenken. De bestelling verliep onwijs vlot en voordat ik het wist had ik al besteld! De gevraagde tijdstip heb ik ingevoerd en natuurlijk is het even afwachten of dat zij op tijd zullen zijn met leveren. Al moet ik wel zeggen dat ik alleen maar positieve berichten hoor over Horecabier. Neem anders zelf eens een kijkje op de website van dit bedrijf!