Is er iemand ziek? Stuur een fruitmand

vrouwenmand

Het is alweer even een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven op deze website. Dit komt omdat ik een tijdje ziek ban geweest en hierdoor geen zin had om te schrijven over eten. Ik spoog alles er namelijk zelf weer uit als ik wat naar binnen kreeg. Hoewel ik eten normaliter heerlijk vind en het leuk vind om met eten bezig te zijn heb ik afgelopen weken geleefd op water en fruit.

kidsmand

Een fruitmandje ontvangen

Een vriendin van mij vond het lullig voor mij dat ik al een tijd ziek was en stuurde mij een fruitmandje op. Ik heb hier heerlijk van genoten en vond het een leuk idee. Ze woont niet bij mij in de buurt en om nou even langs te komen voor een fruitmandje terwijl ik ziek ben is nou ook weer niet echt wat. Ze besloot daarom om de fruitmand op te sturen. ik wist zelf eerlijk gezegd niet eens dat dit kon. Ik vroeg haar daarom ook waar ze dat gedaan had en stuurde me de website door waar je een fruitmand verzenden kan. 

mannenmand

De fruitmand die ze had gestuurd zag er mooi en verzorgd uit en er zat een leuk en vooral lief kaartje bij die mij er weer even bovenop hielp. Hiernaast zaten er allerlei verschillende soorten fruit in. Hieronder een lijstje van het fruit uit mijn fruitmandje.

  • Banaan
  • Appel
  • Sinaasappel
  • Kiwi
  • Mandarijn
  • Druiven
  • Walnoten

Een hele lijst zoals je kunt zien waar ik een hele week heerlijk van heb kunnen eten. Sterker nog ik denk doordat ik het fruit ook allemaal op gegeten had me weer een stuk beter voelde.

vrouwenmand