Je wilt bijzonder goed uit eten in Amsterdam?

Heerlijk dineren in een prachtig restaurant? Dan ben jij bekend met bijzonder uit eten in Amsterdam? Als ik de naam restaurant Cornelis laat vallen, dan weet jij maar al te goed waarover ik spreek! Wij zijn hier afgelopen week wezen dineren met z’n vier. Ongelooflijk goed gegeten waar ik alleen maar positief over kan spreken.

Diversiteit

Het heerlijke van deze gerechten was dan ook echt het feit dat je de Hollandse keuken nog steeds proeft. Prachtig opgemaakte borden wat perfect in combinatie ging met de geserveerde wijn.

Shoppen

Een dagje shoppen in het bruisende Amsterdam wilt toch iedereen? Om deze dag dan af te sluiten met een heerlijk diner weet jij zeker dat jouw dag geslaagd is. Dit hebben wij namelijk afgelopen weekend gedaan. Na een lange dag winkelen kregen wij aardig wat trek. Hierdoor zijn wij gaan zoeken naar een restaurant waar wij kunnen zitten en tafelen. Doordat wij terecht zijn gekomen bij Cornelis hebben wij hier ook plaats genomen. Een vriendelijke bediening heeft ons de kaart gegeven en hier hebben wij uiteindelijk ook uit besteld. Pas toen wij de gerechten hebben ontvangen waren wij verbaasd. Een prachtig gedecoreerd bord met diverse geuren wat ons tegemoet kwam. Het was in een woord dan ook fantastisch! De smaken waren perfect en niet te vergeten dat het vlees precies zo was bereid hoe dat wij het wilde hebben. Als wij weer in de buurt zijn, dan zullen wij zeer zeker bij dit restaurant dineren!