Koffiekarren: een nieuwe vorm van street drinks

Barista service

Wij voorspellen alvast voor 2020 dat koffiekarren een nieuwe rage gaan worden. Foodtrucks zijn al lange tijd steeds populairder aan het worden. Je komt ze geregeld tegen: op straat, maar ook bijvoorbeeld op festivals zoals Best Kept Secret kom je frequent trucks tegen waar je heerlijk eten en drinken kunt kopen. De term ‘foodtrucks’ impliceert dat je hier vooral eten kunt kopen, maar steeds vaker is het ook mogelijk om dranken te bestellen bij trucks. Ook koffie kun je scoren bij een zogenaamde koffiekar. Deze zie je steeds vaker in grote steden en bij festivals. Koffie op locatie dus.

Barista in Amsterdam

Coffee on Wheels: een echte aanrader

Nu je ook dranken steeds vaker bij trucks kunt kopen, hoef je niet meer naar een vestiging om koffie te scoren. Ook dit kan bij een truck. Eén van de merken die excelleert op dit vlak is Coffee on Wheels. Hier kun je diverse smaken heerlijke koffie kopen. Hier hebben ze alles wat je zoekt: cappuccino, americano, espresso en nog heel veel meer. Bovendien zijn de koffiekarren van dit merk in diverse grote plaatsen te vinden. Hierbij kun je denken aan grote steden in de Randstad zoals Amsterdam en Rotterdam, maar ook steden daarbuiten zoals Den Bosch en Baarle Nassau.

Het feit dat de koffie zo smaakvol is, is één van de redenen waarom we Coffee on Wheels aanraden. Maar er zijn nog een aantal andere elementen die Coffee on Wheels uniek maken. Deze mobiele barista biedt je vele koffieservices op locatie. De kwaliteit is hoog, het publiek is gelijkgestemd en de barista’s staan altijd klaar voor een goed gesprek met interessante verhalen.