Kookworkshop voor een grote groep

Kookworkshop voor een grote groepBen jij op zoek naar een kookworkshop voor een grote groep? Dan kun je terecht bij Kookstudio Culinair Centrum in Tilburg. Je hebt hier een enorme keuze uit allemaal verschillende kookworkshops. Denk bijvoorbeeld aan een high tea workshop, een tapas workshop of een sushi workshop! Zo is er altijd wel een leuke workshop die past bij jou en je gezelschap. Neem dus zeker eens een kijkje op de site om de mogelijkheden te ontdekken.

Kookworkshop voor een grote groep is erg gezellig

Onlangs was ik op zoek naar mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje. Het was namelijk mijn taak om invulling aan deze gezellige dag te geven. Een collega kwam met het idee om iets met eten te gaan doen, vandaar dat ik op zoek was naar een kookworkshop voor een grote groep. Toen ik online ging zoeken kwam ik al snel terecht op de website van Culinair Centrum. Ik was blij verrast toen ik alle mogelijkheden zag. Ze maken er echt een feestje van bij Culinair Centrum! De cursisten krijgen uitgebreid te tijd om lekker te koken maar kunnen ook hun eigen biertjes en wijntjes tappen. Ik zag dit wel zitten en heb toen direct contact opgenomen om alles te bespreken. Samen met iemand van de kookstudio hebben we een menu opgesteld dat niet al te moeilijk is om te bereiden. Het gaat immers voornamelijk om de gezelligheid!

Kookworkshop voor een grote groepToen het bedrijfsuitje eenmaal was aangebroken was ik toch wel gespannen. Ik hoopte maar dat iedereen de workshop leuk zou vinden. Gelukkig bleek al snel dat dit wel goed zat en daarbij heeft Culinair Centrum een grote rol gespeeld. Ze hebben een prachtige studio met professionele keukens en er zijn ook sfeervolle restaurantjes waar je je zelfgemaakte menu kunt opeten. De dag was erg geslaagd en ik ben dit bedrijf erg dankbaar voor de goede zorgen.