Lekker uit eten in Venlo

Wanneer je lekker uit eten Venlo wilt gaan dan kan ik je aanraden om eens een keer naar Chez l’Hêtre te gaan. Bij dit restaurant kan je zeer lekkere gerechten bestellen en eten. Wat te denken aan een voorgerecht van gemarineerde zalm, deze bestaat uit komkommer chutney, crème bieslook en yoghurt hangop. Maar zeker ook de Scampi’s op Aziatische wijze is een aanrader en dan praten wij nog alleen maar over de voorgerechten. Voor de hoofdgerechten moet je zelf maar eens op deze site kijken, want dat is teveel en te lekker om op te noemen.  

Wij hebben een tafel gereserveerd

Ben je ook van plan om een keer lekker uit eten te gaan in Venlo, dan kan je op een zeer makkelijke manier een tafel reserveren. Via de website van Chez l’Hêtre kan je een tafel reserveren. Hier kan je precies de dag, de tijd en met hoeveel personen je wilt komen eten aangeven. Een voordeel is dat je hier precies kan zien of er op het tijdstuip dat je wilt komen eten ook een tafel beschikbaar  is.

Wij hebben hier weer bijzonder lekker gegeten en zeker de moeite waard om hier eerdaags weer te gaan eten. Per slot staan er bijzonder lekkere gerechten op de menukaart die ik zeker nog een keer wil proeven.