Mister Hop

Lekkere bier kopen? Kijk dan nu eens bij Mister Hop! Ze hebben een ruime assortiment met maar liefst 1425 bier smaken waar uit je kunt kiezen. Heb jij nooit jou bier mij Mr.hop gehaald? probeer het dan nu ook eens!

Op de website zie je pas echt hoe ruim hun assortiment is. Het is een fijne website die heel goed werkt. je vind daar natuurlijk wie ze zijn en wat ze allemaal verkopen. Sinds kort is het verkrijgbaar in Europa. Ook heb je bij hun leuke bieraanbiedingen voor een mooie prijs. Voor de liefhebbers die van bier houden is er ook een cadeaubon van hun. Het laagste bedrag die je erop kunt zetten is 5 euro. En het hoogste bedrag dat je erop kunt zetten is 50 euro. Iemand die van bier houd is dit een hele leuke cadeau om te kunnen geven natuurlijk!

Eigen ervaring

Bier drinken is iets wat ik vaak met een paar vrienden doe. Lekker gezellig tijdens het mooi weer op het terrasje. Met een lekker glaasje koude bier erbij. Het is mij opgevallen dat mijn vrienden en ik van bruine bier houden van Mr.Hop. Ik bestel daar de laatste tijd heel erg vaak. Ze hebben leuke acties en als je besteld via de website. Dan krijg bij een bestelling boven de 50 euro gratis verzending! Dat maakt het ook nog eens aantrekkelijker. Laats had ik voor mijn vriendin haar verjaardag, een leuke cadeaubon van hun gekocht met een waard van 50 euro. Ze was er uiteraard heel erg blij mee. Ze vond het heel erg grappig dat ik met zo’n cadeautje kwam.