Onze tips voor je vis BBQ

BBQ

Barbecueën is natuurlijk erg leuk en gezellig. Vooral wanneer het lekker weer buiten is, zetten veel mensen in Nederland hun barbeque aan. Maar hoewel er vaak heel wat vlees op wordt gegooid, is dit niet voor iedereen idea. Misschien lust je wel helemaal geen vlees of ben je vegetariër. Wat ook de reden voor je is om geen vlees te eten, er zijn gelukkig nog veel andere heerlijke mogelijkheden om toch nog te barbecueën. En die hoeven zeker niet onder te doen voor vlees. Hierbij hebben we het over een vis barbeque. En in dit artikel nemen we graag een vis BBQ recept met je door.

BBQ

Jouw vis BBQ

Wil je nu vis op de barbeque klaar gaan maken? Dan is het altijd lekker om er zalm op te leggen. Zalm op de BBQ is namelijk makkelijk te bereiden en smaakt al snel erg lekker. En wanneer je het op de BBQ klaarmaakt, smaakt het nog eens extra lekker. Tevens is het leuk en lekker om de bereidingswijze telkens te variëren. Zo eet je telkens weer een net andere zalm, ook erg leuk voor je gasten! Het fijne aan zalm is dat je er weinig aan toe hoeft te voegen om het lekker te laten smaken. 

Klinkt dit nu goed? Noteer het dan vooral eens om het te kunnen bereiden bij je volgende barbecue. Zalm is perfect omdat het simpel te bereiden is en omdat veel mensen het lekker vinden.Tevens kunnen veel vegetariërs het ook eten.