Uit eten nabij Nijmegen: dit is een top restaurant!

Uit eten nabij Nijmegen

Uit eten nabij Nijmegen Uit eten nabij Nijmegen kan natuurlijk op veel verschillende plekken. De ene nog beter dan de andere, maar er springt er eentje bovenuit en dat is Le Steak. Hier hoorde ik altijd al veel goede verhalen over, maar zelf had ik hier nog nooit gegeten. Op mijn werk hoorde ik er op een gegeven moment weer een heel goed verhaal over en toen besloot ik meteen te reserveren. Ik heb mijn vriend niet eens gevraagd of hij het goed vond en ging er vanuit dat hij mee zou gaan. De reservering was snel geplaatst en ik kon echt niet meer wachten tot ik daar zou zijn. De hele middag heb ik alleen maar kunnen denken aan de lekkere maaltijd die ik die avond zou krijgen. Toen het eenmaal zover was, heb ik eerst mijn geliefde opgehaald van zijn kantoor en daarna zijn wij doorgereden. Het was heel erg makkelijk te vinden en al snel waren wij op de plaats van bestemming aangekomen.

Hier uit eten nabij Nijmegen is een aanrader

Uit eten nabij Nijmegen

Uit eten nabij Nijmegen doe ik sinds die tijd alleen nog maar daar. Ik koos voor de ossenhaas en die was perfect bakken. Je merkte ook dat het van hele goede kwaliteit was, want het was ongelofelijk mals. Daarbij heb ik genoten van een heerlijke wijn. Het toetje met chocolade was echt de kers op de taart en toen was het tijd om te gaan. De rekening viel mij ongelofelijk mee, dus dat betekende dat wij die week erna weer gingen. Het fijn als jij ergens heen gaat en het ook nog eens erg betaalbaar blijkt te zijn. Dat is altijd een fijne meevaller. Mocht jij benieuwd zijn naar alles waarvan jij hier kunt genieten, moet jij zeker een kijkje nemen bij hen online. Daar staat ook alle praktische informatie beschreven.