Bekende steak restaurant Amsterdam!

Hallo allemaal, ik heb vandaag een leuk stukje op dit blog en het gaat over steak restaurant amsterdam! Dit is een bekend restaurant in hartje Amsterdam veel bekende mensen gaan hier vaak heen voor lekkere steak. Het is voor mij heel erg leuk om over dit te typen aangezien ik hier ook ben geweest. Je zou denken een restaurant midden in Amsterdam zal vast wel heer erg duur zijn. Hier heb je het dan ook fout als je dit zou denken. Het hele assortiment dat op de kaart staat is voor iedereen wel redelijk goed te betalen. En je krijgt er natuurlijk heel erg lekker vlees voor terug, met andere woorden het is het zeker waard!

Hoe ben ik hier op gekomen!

Ik zal even in het kort vertellen hoe we precies op steak restaurant Amsterdam zijn gekomen. Een vriend van mij woont net iets buiten Amsterdam , hij gaat vaak eten in de stad en dan vooral dit restaurant. Hij kwam dus met een aantal plaatsten waar we zouden kunnen eten maar dit restaurant zag er ver weg het beste uit. We hebben met de groep niet lang na hoeven te denken waar we precies zouden gaan eten en liepen meteen naar binnen. We kregen een grote menu kaart met wel honderden verschillende soorten vlees. Zo besloot ik om de steak te bestellen en het was echt super heerlijk. De smaak, sfeer en de service was allemaal perfect en ik zou het zeker aanraden!bg2 slider5 slider6