Bijzonder lekker uit eten in Gouda

uit eten Gouda

Wil jij ook een keer lekker uit eten in Gouda, dan mag je restaurant Jean-Marie zeker niet overslaan! Hier heb ik al meerdere keren zo lekker gegeten dat het raar is dat ik al mijn vingers nog heb. Hier werkt de kok alleen maar met verse  ingrediënten van het seizoen die gezond zijn en ook nog eens regionaal. Elke keer weet deze kok van een bepaald gerecht een top gerecht te maken.

Meerdere keren ben ik hier nu al geweest en elke keer lukte de menukaart het nog om mij te verrassen. Er staan hier zoveel lekkere gerechten op, dat even een keuze maken best wel moeilijk is. uit eten Gouda

Wederom fantastisch gegeten

Om mijn keuze wat makkelijker te maken als wij weer eens een keertje lekker uit eten gaan in Gouda, bekijk ik thuis altijd de menukaart. Deze staat online en op deze manier weet ik zeker dat ik makkelijker een keuze ga maken zodra ik in dit restaurant zit. Helaas is het al vaker gebeurd dat ik thuis al een keuze had gemaakt, maar eenmaal binnen in het restaurant ik mijn keuze weer verander. Dit komt vooral omdat je dan zoveel lekkers bij de mensen naast je aan de tafel op het bord ziet liggen, dat jij dat ook graag wilt eten.