Bistro de bron

Bistro de Bron Eerbeek

 

Heeft u al is gehoord van Bistro de Bron Eerbeek? Dit is namelijk een restaurant in de buurt van Eerbeek waar u heerlijk kunt dineren en lunchen op elk gewenst moment van de dag. Zo ligt Bistro de Bron aan het Apeldoorns kanaal en binnen 2 minuten vanuit Eerbeek bent u bij Bistro de Bron.

 SONY DSC

Het restaurant heeft haar naam dan ook te danken aan de oorsprong van de Eerbeekse omgeving. Zo beschikt de omgeving van oudsher namelijk over diverse bronnen die de bevolking dient.

 

Klassiek restaurant in de omgeving van Eerbeek

 

Het restaurant is sfeervol en klassiek ingericht wat een zeer aangename sfeer ademt. Daarom kunt u heerlijk met uw gasten lekker lunchen of uitstekend dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

 restaurant-loenen1

Onze gastvrije bediening en onze heerlijke gerechten uit onze traditionele Frans en Nederlandse keuken. Daarnaast wordt onze kaart in de seizoenen van het jaar ook met speciale gerechten toegevoegd zoals mosselen, asperges en wildgerechten.

De rustieke omgeving, gastvrije sfeer, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart zijn de perfecte combinatie voor een fijne dag. Bezoek daarom snel onze website en reserveer vandaag nog tafel voor u en uw gasten.

welkom12