Blij met houten snijplanken

Ik heb een kookstudio waar ik regelmatig workshops geef voor bedrijven. Naast het koken zelf besteed ik ook veel tijd aan de inrichting van mijn studio en mijn kookplekken. Want ik hou van professionele werkplekken, de mensen staan daar immers toch een aantal uren aan. En deze plek is wat ze onthouden en waar ze gedurende het koken over praten. Ik wilde een aantal originele houten snijplanken hebben die passen bij mijn kookstudio. In mijn studio komen veel houten elementen voor en dat wilde ook in mijn snijplanken terugzien. Hier op deze site wist ik niet wat ik zag, wat een keuze en wat een kwaliteit. Dit was precies waar ik naar op zoek was. Ik heb nog even contact gehad via de mail en dat liep ook prima. Uiteindelijk heb ik zeven dezelfde houten snijplanken besteld die echt goed passen bij mijn studio.

Levering en service

De levering houten snijplanken was precies op de dag dat ze hadden aangegeven. Ook de levering zelf was prima in orde, alles was keurig ingepakt en klopte precies. Ook de factuur. Ik geef dit bedrijf een groot compliment en zou het iedereen aanraden. Ze doen hier wat ze beloven, daar hou ik van. Daar kun je op bouwen en vertrouwen. Helemaal prima!