Zeer gezonde snack

walnoten kopen

Ben je op zoek naar een zeer gezonde snack dan is walnoten kopen een goed idee, zie je de noot dan kun je met een beetje fantasie denken aan een stel hersenen. Dit is geen toeval, in de plantengeneeskunde vertelde het uiterlijk iets over de werking. Omdat er heel veel magnesium in een walnoot zit worden de noten nog steeds hersenvoedsel genoemd. De meeste mensen weten ook wel dat walnoten erg gezond zijn, de noten vallen omdat ze zo gezond zijn onder de superfoods. De noten bevatten tevens veel antioxidanten, dit zorgt ervoor dat agressieve stoffen die je weefsel beschadigen minder kans krijgen.

Onverzadigde vetzuren

Walnoten kopen doe je niet alleen omdat je ze lekker vindt, ook omega 3 vetzuren en enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Het lichaam kan niet alle zuren zelf maken, met het eten van walnoten krijg je deze gezonde zuren binnen. De noten staan er bekend om vele essentiële en gezonde zuren te bevatten die het lichaam nodig heeft om te functioneren. Eet je 25 gram walnoten per dag, heb je al voor 90% de dagelijkse behoeften binnen van essentiële vetten. Wil je het gehalte van je cholesterol op peil houden dan zijn walnoten daar ook een goed hulpmiddel bij.

walnoten kopen

Goed om lekker te slapen

Kun je niet goed slapen of in slaap komen dan ben je zeker slim bezig met walnoten kopen. In walnoten zit namelijk de stof melatonine, deze stof heb je nodig om in slaap te vallen. Een klein handje noten moet al voldoende zijn om genoeg stoffen aan te maken om lekker te slapen, nog een reden om de noten in de avond te nemen als snack. Ondanks dat de walnoten veel calorieën bevatten zijn het zeker geen dikmakers, sterker nog ze helpen je gewicht verliezen tijdens een goed en gezond dieet. Door het eten van de noten heb je een verzadigd gevoel, hierdoor heb je minder snel trek in eten.