Cadeau’s waar je blij van wordt!

Ben je binnenkort weer jarig of heb je iets anders te vieren? Dan krijg je ontgetwijfeld de vraag wat je graag wilt hebben. Waar je als kind nog vaak ongegeneerd geld kon vragen voor je verjaardag, zal die tijd nu hoogstwaarschijnlijk voorbij zijn (dat is mijn ervaring althans. Situaties kunnen uiteraard verschillen). Mensen willen graag ‘echt’ iets geven. Maar wat moet je dan vragen? Niet dat ik ondankbaar ben ofzo maar naarmate ik ouder wordt, zijn de dingen die ik koop omdat ik ze nodig heb of omdat ik ze mooi vind echt wel wat duurder geworden. Je kunt deze dingen dan ook vaak niet vragen voor je verjaardag. Het is altijd een heel gedoe om weer iets te bedenken waar je zelf blij van wordt. 

Tips

Er zijn wat mij betreft altijd een aantal dingen die het bij mij goed doen. Ook al is het misschien cliché maar dat zijn bloemen en verjaardag chocolade. Bloemen koop ik namelijk niet zo snel voor mezelf omdat je er meestal maar een weekje van kan genieten. Toch vind ik het wel heel leuk om ze te krijgen en ze neer te zetten in de woonkamer. Als er geen verjaardagen of feestjes zijn, is mijn kamer toch net iets minder gezellig. Dit vooral omdat mijn woonkamer is ingericht met een aantal onderhoudsarme planten. Je moet het eigenlijk zo zien dat ze niet doodgaan op het moment dat je ze een keer vergeet water te geven. Wat mij betreft zijn bloemen dus altijd een goede optie. Dan is er nog de chocolade. Voor echt goede chocolade kun je mij, maar ik denk ook heel veel andere vrouwen ’s nachts wakker maken. 

Cadeau op afstand

Nu we in deze lastige tijden zitten, is het niet altijd mogelijk om fysiek bij iemand langs te gaan. Dat is natuurlijk heel zonde maar het houdt niet in dat je geen cadeautje kunt verzorgen. We weten niet hoe lang de situatie zo blijft als dat die nu is. Daarom kun je je er maar beter een beetje op gaan aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld chocolade bestellen. Dit kan je online doen dus je hoeft je huis er niet voor uit! Moet je je voorstellen dat je ineens van iemand waar je het niet van verwachtte een lekkere chocolade reep krijgt! Dat is toch helemaal top! Misschien voel je je dan ook tijdens je verjaardag wat minder alleen. Het is altijd goed om mensen te laten weten dat je aan ze denkt!