Catering het Gooi bij mij thuis

Als je een liefhebber van eten zoekt, dan moet je mij hebben. Ik hou van eten, als ik wil eten en ik krijg het niet, word ik gek. Zo geldt het ook voor feesten, als daar geen eten is noem ik het geen feest, daarom moest er op mijn feest wel eten zijn. Het feest was niet compleet zonder Catering het Gooi, ik had namelijk gehoord dat Catering het Gooi de beste hapjes en maaltijden kan klaarmaken.

eten2

Eten, eten, eten

Het draait allemaal om eten zoals ik net al zei. Ik had veel mensen uitgenodigd en wilde graag dat de beste culinaire hoogstandjes werden geserveerd, niet alleen op etenstijd maar gewoon de hele dag door. Het leek me ook leuk om de vrouwen die wilde een kookcursus te voorzien, dus als het hoofdgerecht werd klaargemaakt dat de vrouwen mee konden klaarmaken. Ik had zoveel ideeën, gelukkig vond Danielle Wolters dit allemaal goed, ze staat open voor alle dingen die jij verzint, ook kan zij er dan een eigen idee aan toevoegen. Kortom, deze catering is voor iedereen een plezier en zeker een groot pluspunt voor de uitgenodigde van het feest.

Uiteindelijke resultaat

Tijdens het feest werd er volop gebruik gemaakt van de catering, iedereen heeft zeker weten genoten van alle lekkere hapjes. Ze gaven me ook goede feedback over het gebruik maken van een catering tijdens het feest. Dit is echt een aanrader, zeker Danielle want zij van deze Catering weet wat ze moet doen en maakt jouw feest tot een succes!

eten