Chefkok Amsterdam komt bij mij thuis eten koken

Deze keer ben ik diegene die een gezellige avond voor wat vrienden moet organiseren. Meestal gaan we lekker eten maken en daarna opeten, maar deze keer had ik iets anders in gedachten. Deze keer ging mijn gedachten uit om chefkok Amsterdam bij mij thuis te laten koken. Behalve dat we dan gezellig bij elkaar kunnen zitten, kunnen we ook de fijne kneepjes van het vak leren. Chefkok Huub Sleper komt dan gezellig bij me thuis koken, en om het helemaal af te maken heb ik er tevens een bediening bij besteld die alle drankjes gaat verzorgen. Zo heb ook ik een lekker rustige avond en kan ik volop van al het lekkers genieten. Nietsvermoedend kwamen mijn gasten die avond binnen, allemaal hadden ze verwacht dat ze zelf in de keuken moesten staan om het eten te maken. Maar wat keken ze op toen ze daar de chefkok Amsterdam in mijn keuken zagen staan. Nog verbaasder toen er een ober hun het drankje kwam brengen. Die avond hebben we werkelijk enorm genoten van al het lekkers wat we voorgeschoteld kregen, we vielen van de ene in de andere verbazing. Ook de cocktails die later op de avond werden gemaakt vielen zeer goed in de smaak.  MG_8943-200x300

Voor herhaling vatbaar

Jammer dat de avond zo snel voorbij is gegaan, maar we hebben nog nooit zo lekker gegeten. Deze avond was zeker voor herhaling vatbaar, en zullen dan ook vaker deze chefkok inhuren als we weer een keer lekker willen eten, en een gezellige avond willen hebben. dineropservies