De lekkerste toppings voor pannenkoeken

pannenkoeken

Pannenkoeken zijn bijna een ieders favoriete ontbijt, maar het is ook een heel favoriete snack. Het is niet alleen simpel, maar ook overheerlijk met de volgende toppings die je in deze blog zal lezen. Smaken verschillen van mens tot mens. De een prefereert zoet en de ander niet. Daarom bestaan er 2 soorten : Zoet en Hartig.

Zoet

• Pannenkoek met Nutella en bananen

Bananen en Nutella? De beste combinatie ooit. Je smeert een kant van je pannenkoek met Nutella en voegt een paar stukjes bananen erop. Daarna rol je het op en hier heb je je super heerlijke ontbijt.

• Honing, gebakken appels en rozijnen

Deze topping is echt een must try. Terwijl je de appels bakt, voeg je wat direct honing,rozijnen en kaneel naar smaak toe. Verder roer je die mix totdat de appels wat zacht worden. Daarna kun je het serveren op je pannenkoek. Bon appétit.

•Maple syrup, cocktail vruchten en slagroom

Wil je een combinatie tussen zoet en zuur in je topping? Dan moet je deze zeker uitproberen. De zuur van de cocktail vruchten gemengd met de maple syrup zorgt voor een heerlijke variatie. Je plaatst je cocktail vruchten eerst op je pannenkoek en daarna de maple syrup. Let wel, niet teveel maple syrup. Want je moet zoet-zuur kunnen proeven. Ten einde voeg je er wat slagroom bij.

pannenkoeken

Hartig

•Cream cheese, aardbeien en bessen

Cream cheese ( roomkaas ) pannenkoeken hebben een luchtige structuur en ze smaken ook nog wel heerlijk. Met verse aardbeien en bessen on top geven ze nog een lekkere smaak. De ingrediënten zijn en lijken een beetje simpel en saai, maar wacht totdat je het zelf proeft

•Ham, kaas , ananas , champignons

Hierbij denk je direct aan Hawaii pizza, toch? Je plaatst de ham , ananas , champignons en kaas op de pannenkoek. Nadat je dat hebt gedaan plaatst je nog een laag pannenkoek erop. Daarna zet je dit voor 6 minuten de oven om de kaas te laten smelten. Als het af is kun je smullen van je Hawaii Pannenkoek.