Een fruitmand bestellen?

Een fruitmand bestellen kan op de website fruitzaam.nl. Bij Fruitzaam vind je biologisch fruit dat op een verantwoorde manier geproduceerd is. Op deze site een fruitmand bestellen is zo gepiept. Zo’n gezond geschenk bestaat uit diverse soorten fruit als kiwi’s, mandarijnen, appels, bananen en nog veel meer. Je bent met een fruitmand van Fruitzaam zeker van gezond, seizoensgebonden fruit dat duurzaam en bio-gecertificeerd is. 

Online een fruitmand bestellen is zeer eenvoudig. Je kiest een thema, bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen of voor iemand die net een baby heeft gekregen. Binnen elk thema is er een aantal prijscategorieën. Selecteer je fruitmand, vul de gegevens in, reken af en zo is je fruitmand bestellen snel klaar.

Fruitzaam

Het mooie aan een fruitmand bestellen bij Fruitzaam is dat overal over is nagedacht. Niet alleen zijn de producten altijd vers en van hoge kwaliteit, het verpakkingsmateriaal is nagenoeg altijd composteerbaar en dus niet van plastic materialen vervaardigd. Denk aan bamboe en duurzaam hout. De fruitkisten kunnen worden hergebruikt. Ze worden gemaakt op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Derhalve geeft een fruitmand van Fruitzaam, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid werkervaring op te doen om zodoende hun kansen op een baan te vergroten.

Je kunt natuurlijk ook voor jezelf een fruitmand bestellen en zo wekelijks een nieuwe voorraad vers fruit laten bezorgen. En, naast fruit kun je bij Fruitzaam ook gezonde notenrepen kopen. Mocht je advies nodig hebben of een vraag willen stellen, dan staat de klantenservice altijd voor je klaar!