Geregeld maken we gebruik van lunchen Amstelveen

Iedereen weet maar al te goed als ik zeg dat we gaan lunchen Amstelveen waarover ik spreek. Althans je dient dan wel in het mooie Amstelveen te wonen wil je begrijpen waarover ik het heb…

koude-voorgerechten

Wij gaan namen geregeld lekker lunchen bij Veri Sapori. Dit restaurant is gevestigd in Amstelveen en dé plek om heerlijke te lunchen in deze regio. Wij komen hier al een lange tijd en hopen dit ook nog een lange tijd te mogen doen. De menukaart is breed genoeg waardoor er voor iedereen genoeg keuze te vinden is! Ikzelf weet namelijk maar al te goed dat het mogelijk is om hier lekker te dineren of te lunchen. Tevens zijn de kosten bij hun ook een stuk lager als wat ik elders heb moeten betalen.

veri

Uiteenlopende gerechten

Aangezien wij hier al een lange tijd komen is het wel eens leuk om de kok ons te laten verassen. Met de gerechten welke hun op de kaart hebben staan kan de kok er namelijk iets speciaals van maken. Wij doen dit echter alleen wanneer het rustig is in het restaurant aangezien de kok er geen tijd voor heeft om alles te moeten maken, logisch toch?

Als je net zoals ik bekend bent met het fenomeen lunchen Amstelveen dat weet je erg goed dat je bij hun aan het juiste adres bent!