Heerlijk uit eten in Nijmegen én omstreken!

Al een geruime tijd hadden wij de plannen om een hotel te boeken in Nijmegen. Dit is alleen iets anders gelopen als dat we hadden gedacht… Wij hebben namelijk een hotel geboekt in Berg en dal, op zich niet erg aangezien je met vijf minuten in Nijmegen bent. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik maar al te blij ben dat we in Berg en dal zijn beland. In de eerste instantie wilde we uit eten in Nijmegen, echter bij het vragen bij de receptie kwam Bistro le Steak als eerste tevoorschijn. Dit restaurant is gevestigd in Berg en dal waardoor we er lopend naartoe konden gaan, wel zo prettig zodat we beide een wijntje kunnen drinken.

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375-300x93

Direct gereserveerd

Doordat het hotel ons aanbood om voor ons te reserveren hebben we dit niet afgeslagen. Natuurlijk is het een vorm van gemak als iemand het voor je doet toch? Zo hebben we van het weekend heerlijk mogen dineren in het restaurant. Alles was op en top geregeld!

Wij hadden namelijk een tafel binnen gereserveerd, echter was het buiten veel te lekker waardoor we hadden gevraagd of dat we buiten mochten zitten. Dit was geen enkel probleem waardoor we heerlijk op het terras hebben plaats genomen. Het diner was voortreffelijk en de bediening was uitermate geschikt om dit restaurant te blijven runnen! Uit eten in Nijmegen is ideaal maar wij gaan maar al te graag naar Berg en dal! 

IMG_2562-1-217x300