Heerlijk uit eten Nijmegen

uit eten nijmegen

Ikzelf vind het een genot om uit eten Nijmegen te gaan. Elk weekend ga ik met mijn gezin uit eten in Nijmegen simpelweg omdat wij dit alle hartstikke gezellig vinden.  Maar door de jaren heen hebben mijn vriendin en ik zo’n beetje elk restaurant uitgeprobeerd. Maar toen vertelde een goede vriend van mij een positief verhaal over het restaurant Le Steak. Ikzelf had nog nooit gehoord van dit restaurant vandaar de keuze om de website eens te bekijken!

Tijdens het bekijken van de website kreeg ik vrij snel een goed gevoel. Het menu was namelijk zeer indrukwekkend er worden namelijk heel veel verschillende gerechten geserveerd bij Le Steak. Naast het indrukwekkende menu las ik ook een aantal recensies van klanten. In deze recensies werd lovend gesproken over de verleende service en het geserveerde eten. Vandaar dat wij de keuze maakte om hier te gaan eten!

uit eten nijmegen

Een geweldige sfeer!

Eenmaal aangekomen in het restaurant werden wij zeer klantvriendelijk verwelkomt. Het personeel waaronder de bediening was zeer klantvriendelijk en begeleiden ons gelijk naar de tafels. De service die verleend werd was werkelijk waar geweldig alles werd voor ons geregeld. Waaronder een lekker voorafje voorafgaand het hoofdgerecht. Over het hoofdgerecht zelf ben ik hartstikke lovend. Het eten was werkelijk waar perfect bereid en het vlees was heerlijk mals. Tegen een zeer schappelijk tarief hebben wij geweldig gegeten!

Bent u zoekende naar een gezellig restaurant waar een geweldige service wordt verleend? Dan raad ik het u aan om eens te gaan eten bij het restaurant Le Steak. Het is een geweldig restaurant dat een geweldige service verleend en heerlijk eten serveert!

KWaliteit