Het maximale uit de zomer halen doet u met behulp van The Bastard!

Met The Bastard maakt u nu eenvoudig een groot aantal gerechten klaar in een handomdraai. Veel mensen zijn erg enthousiast over het weer in Nederland. Helaas hebben we niet altijd even goed weer en dus moeten we genieten van de momenten dat we buiten kunnen zitten. Dit kan maar een beperkt aantal weken per jaar. Het is dan dus ook zonde om tijdens deze periode uw tijd binnen door te brengen om bijvoorbeeld avondeten te koken. Gelukkig is er nu een nieuw product op de markt genaamd The Bastard. The Bastard heeft veel weg van een bbq, echter is dit het niet, The Bastard is veel meer dan alleen een bbq. Het is namelijk een buitenkeuken waarmee u verschillende technieken kunt toepassen. U kunt namelijk gemakkelijk uw gerechten roken, grillen ook kunt u met The Bastard pizza’s bakken en slow en low cooking toepassen. Dankzij het groot aantal verschillende methodes kunt u ten alle tijden de beste gerechten op tafel zetten.

De voordelen van The Bastard :

  • U kunt nu weer genieten van het buitenleven en optimaal genieten van de paar weken per jaar dat we buiten kunnen zitten.
  • U kunt alle gerechten nu buiten klaar maken. Dit is overigens ook erg leuk wanneer er visite op bezoek is. U hoeft u nu niet meer af te zonderen van de rest om voor het eten te zorgen.
  • The Bastard heeft een groot aantal verschillende methodes om uw gerechten optimaal klaar te kunnen maken.