http://www.bistrodebron.nl

downloadBent u op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurantje in het mooie Loenen? Dan kunt u eens een bezoekje wagen aan Bistro De Bron. Het restaurant ligt mooi gelegen aan het Apeldoorns kanaal dat zich bevindt tussen Eerbeek en Apeldoorn. Het is makkelijk te bereiken vanaf de A50 en A1. Als u uit de richting Zwolle en Arnhem komt volgt u eerst Apeldoorn en daarna Amersfoort. Het adres is Hoofdweg 215 ter Loenen. Op http://www.bistrodebron.nl/ staat het uitgebreider uitgelegd.

Het restaurant is 5 dagen in de week geopend tussen 11:00 en 22:00, waar het gesloten is op dinsdag en zondag. U bent vanaf 12:00 van harte welkom om te lunchen en later op de dag te dineren. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de catering en de afhaalservice. Zo kunt u broodjes, snacks, hapjes en nog veel meer afhalen. Hebt u eerder bij ons genoten van het heerlijke eten, dan kunt u dit nog een keer beleven en dan zelfs thuis. download (1)

De menukaart bestaat uit het lunchgedeelte, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en de drankjes. U kunt nu bij ons een driegangen keuzemenu kiezen voor maar € 24,95.

Bij Bistro De Bron is het ook mogelijk om gebruik te maken van diverse arrangementen. Zo kunt u leuke activiteiten combineren met een hapje eten. Zo kunt u gaan kanoën of met een elektrische scooter op pad gaan in de omgeving. Zie voor meer informatie hiervoor onder het kopje arrangementen op de website. Hebt u hier meer vragen over? Dan kunt u altijd langskomen, bellen of e-mailen. Ook voor andere vragen.

SONY DSC
SONY DSC