Lekker eten bij Italiaans restaurant Uithoorn

Wij hebben laatst toch bijzonder lekker gegeten bij Italiaans restaurant Uithoorn. Dit restaurant genaamd Veri Sapori heeft bijzonder lekker eten, te denken aan:

  • Koude en warme voorgerechten
  • Diverse maaltijdsalades
  • Pastagerechten
  • Vlees- en visgerechten
  • Heerlijke desserts

 

Zelf ben ik niet zo een liefhebber van de buitenlandse keuken, maar nu ik dit Italiaanse eten heb gegeten wil ik niet anders meer. Niet alleen het eten is voortreffelijk ook hebben zij een bijzondere wijnkaart, bij elke gerecht een zeer passend glaasje wijn.   Italiaans restaurant Uithoorn

Zeer lekker gegeten

Mijn ouders hadden ons gevraagd om mee te gaan naar het Italiaans restaurant Uithoorn. Zelf zou ik niet de keuze voor dit restaurant hebben gemaakt, maar nu wij de uitnodiging via mijn ouders kregen kon ik geen nee zeggen. En gelukkig maar dat ik geen nee kon zeggen, anders had ik nooit kennis gemaakt met de voortreffelijke keuken welke Veri Sapori heeft. Thuis had ik al bekeken wat er zoal te eten was, de menukaart staat op de website. Wat mij opviel was dat er niet alleen pasta te verkrijgen was, maar ook gewoon een lekker biefstuk of een kalfsoester. 

Nog nooit heb ik zo lekker gegeten als in dit restaurant. Het begon al bij het voorgerecht, fijn gesneden ossenhaas met Rucola, Parmezaanse kaas en Balsamico crème en dan het hoofdgerecht, Doradefilet met sjalot, room en cherry tomaatjes. Het water loopt mij nu alweer uit de mond als ik hier aan denk. Eén ding is zeker, wij gaan hier vaker eten, wij moeten alleen nog even een datum prikken wanneer.  Italiaans restaurant Uithoorn