Naar dit Indiaas restaurant Brabant gaan we zeker nog eens toe

restaurant

handi

Woon jij in de regio Roosendaal en jij zoek jij een heerlijk restaurant dan heb ik zeker een aanrader voor jou. Ik ben hier zelf afgelopen vrijdagavond wezen eten met mijn vriendin. Omdat we geregeld gaan uiteten proberen we dan ook steeds nieuwe restaurants uit. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat we toch stiekem nog vaak sushi eten. Maar dat komt omdat we hier allemaal enorm fan van zijn.

Het restaurant waar we hebben gegeten heet overigens Handi. Wanneer je online wilt boeken moet je even zoeken op “Indiaas restaurant Brabant” of op de naam zelf natuurlijk. Je zult dan vanzelf op hun website terecht gekomen. Hier kun je ook tevens de menukaart bekijken. Dit is dan iets wat ik stiekem altijd doe. Ik kan namelijk moeilijk keuzes maken en wanneer ik het vooraf ingezien heb, weet ik ongeveer wat ik kan kiezen. Dit is een trucje die jij ook kunt gebruiken en het scheelt je een hoop bedenktijd.

Indiaas restaurant Brabant

 

De menukaart ziet er erg lekker uit

restaurantVolgens mijn vriendin ziet de menukaart er dan ook erg lekker uit. Dit kan ik zelf overigens beamen. Ze hebben zeer veel verschillende gerechten waaruit je kunt kiezen. Ondanks dat we vaak naar andere restaurants gaan, kan ik wel zeggen dat we hier binnenkort nog eens naar toe gaan. Vooral omdat het eten hier erg lekker en ook niet te prijzig is.

Wat ook nog interessant is om te melden is dat zij een speciale vegetarische menukaart hebben. Dus ik zou zeggen doe je voordeel ermee en geniet ervan.