Oathy voor je gezonde dieet

oathy

oathy

Een vast ritueel

Het eten van brood, meerdere keren per dag, is al een hele lange tijd een standaard ritueel in het Nederlandse eetpatroon. Maar er zijn veel mensen die hier eigenlijk niet zo goed op reageren, zonder dat ze het weten. Je kunt, zonder dat je het weet, reactie krijgen op het standaard brood waardoor je buik niet prettig voelt of je huid verslechterd. Door het zetmeel in broden (wat feitelijk suiker is) krijg je snel pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel, en dat zorgt weer voor vermoeidheid! En dit geven we ook rustig aan onze kinderen, bijvoorbeeld. Een soort brood dat hiervoor de oplossing biedt, is oathy. Dit brood bevat veel vezels en vetachtige stoffen waardoor je energie vanuit het brood langzaam door je lichaam wordt opgenomen. Hierdoor krijg je dus niet ineens te veel suikers binnen en kun je de hele dag vol energie door gaan.

oathy

Biologisch is beter

Oathy is biologisch brood dat goed past in een gezond dieet. Natuurlijk moet je alsnog niet te veel brood eten, maar daarentegen moet je nergens te veel van eten natuurlijk! Bij Good For You kun je Oathy kopen maar ook gewoon een keertje proeven, voor als je het nog niet zeker weet.

Als je een bezoekje brengt aan de winkel zal je al snel zien dat ze een groter aanbod hebben aan biologische voedingswaren; zoals vlees en zuivel. We weten allemaal dat biologische voeding gezonder is voor je, dus ik raad dit zeker aan! Ga er eens langs en laat me dan vooral weten wat je ervan vond!