Op zoek naar een leuke restaurant amsterdam

Wijn

Mijn vader en ik waren op zoek naar een restaurant Amsterdam en kwamen zo bij restaurant Cornelis terecht. Erg leuk! Ik vind het een aanrader, het eten was heerlijk en de bediening was zeer vriendelijk. Mijn vader en ik zien elkaar niet zo vaak. Ik ben niet met hem opgegroeid en sinds mijn veertiende hebben we weer contact. We gaan drie keer per jaar uit eten en altijd is dit bere gezellig. We hebben een goede klik en vinden het vooral leuk om te kletsen. Ook is hij echt een ondernemer en heb ik laatst mijn eigen onderneming opgestart, hij kan mij dus concreet helpen en dit is zo ontzettend fijn.

Wijn

Na het diner nog lang nagetafeld

Ik denk dat we rond acht uur al klaar waren met eten maar we zijn gebleven in het restaurant tot het sloot. We hebben het echt heel erg fijn gehad. Hij heeft ook aangeboden om deze week langs te komen om het een en ander na te kijken voor mijn zaakje. Ik ben zo benieuwd. We eten vaak maar hebben nog nooit echt zoiets gedaan dus ik ben benieuwd of dat bevalt. Ik denk het wel. We hebben het soms even moeilijk gehad qua contact, vooral ook omdat ik merk dat mijn vader niet zo handig is in dit soort dingen, hij moet er gewoon nog mee leren omgaan. Maar je ziet dat hij het wel graag wil. Dus dat is fijn, dat doet mij ook goed en zo word ik ook minder onzeker.