Restaurant Kaatsheuvel voor een geweldige avond!

Restaurant Kaatsheuvel heet een ieder van harte welkom! Ongeacht of dat je op stap bent met de familie, of met jouw collega’s. In dit restaurant zul je optimaal kunnen genieten van een geweldig diner. De menukaart is met de juiste zorg samengesteld. Hierdoor vind je voor een ieder lekkere gerechten op deze kaart terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vitello tonato om mee te starten? Af te maken met een heerlijke Angus burger! Zelfs aan de kinderen is gedacht. Zij hebben de keuze uit een eigen kinderkaart!

Heb jij heerlijk gegeten, maar wil jij toch nog een dessert nuttigen? Dan raad ik je aan om voor de Tiramisu te gaan! Dit is onwijs lekker en zal geheid bij iedereen in de smaak vallen.

Restaurant Kaatsheuvel blijft geweldig

Ook voor ons is dit restaurant in Kaatsheuvel inmiddels niet meer onbekend. Voor een kleine half jaar geleden kwamen wij hier per ongeluk terecht. Dit omdat wij elders hadden gereserveerd, maar de locatie waar wij moesten zitten was niet ons ding. Helaas hadden zij op dat moment geen plek meer waardoor wij verder zijn gaan zoeken. Zodoende kwamen wij in dit restaurant terecht. Bij binnenkomst werden wij al direct perfect geholpen. Bovendien was het diner zo smaakvol en lekker waardoor wij hier speciaal voor terug komen!