Snackwagen huren voor op een feest

snackmobielEen maand geleden is mijn vader 50 jaar geworden. We hebben hem een gigantisch feest gegeven. We zijn met ons gezin gaan brainstormen. Zo kunnen we alles opschrijven en eventuele goede ideeën gebruiken. Zo kwamen er hele goede ideeën boven water. Zo wilde we een grote taart laten maken, een barbecue organiseren en een Snackwagen huren. Uiteraard hebben we ook veel alcohol moeten inslaan. Aangezien we aan de grens van Duitsland wonen is dat stukke voordeliger. We zijn vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal website te hebben vergeleken kwamen we uit bij Snackmobiel. Bij dit bedrijf heeft je veel mogelijkheden en daarnaast zijn ze ook nog eens super voordelig. 

Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een goede service hebben en kwaliteit leveren. Aangezien ze zelf frites maken is dat enorm lekker. Ze worden dan lekker goudbruin gebakken. Zelf vind ik frites heerlijk en daarom vond ik dat ook een strak plan!

Echt een aanraderfrietkraam

Telefonisch hadden we contact opgenomen om te kijken of het nog mogelijk was om een Snackwagen te huren. Dat was gelukkig geen probleem. Tijdens de verjaardag hebben ze echt geweldige frites gemaakt. Echt heerlijk! Naast frites hadden we nog diverse soorten snacks en vis. Het is daarom ook echt een aanrader, want ze hebben voor ieder wat wils. Bekijk de website voor meer informatie.