Surinaamse toko in Rotterdam

Voor mijn roti ga ik altijd naar een speciale supermarkt. Hier ben ik terecht gekomen toen ik op het internet zocht naar Surinaamse toko Rotterdam. Zo kwam ik op de website van Toko Bergweg en besloot dan ook om meteen het adres in te voeren en naar deze winkel heen te gaan. Bij binnenkomst van deze geweldige winkel, werd ik vriendelijk begroet door ene medewerker van deze onderneming. Omdat ik mijn ogen uitkeek naar de vele producten die zij hebben, vroeg ik dan ook aan de medewerker of die mij zou willen helpen voor mijn roti.Dat wilde deze medewerker wel en nam dan ook alle tijd om mij te helpen. 

Prachtige producten en vers

Nadat ik bij deze Surinaamse toko in Rotterdam ben geweest, ben ik zeer enthousiast hier over. De medewerkers die hier werken zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam en weten dan ook precies welke producten zij in hen assortiment hebben. Niet alleen voedingswaren heeft deze winkel in zijn assortiment, maar ook voor haar stukken kan jij hier terecht. Neem anders eens een kijkje op de website van deze onderneming, ik weet dan zeker dat jij ook heerlijke roti ga maken of een ander Surinaams recept.