Tapas catering Amsterdam: Wim’s Kip is een aanrader

Als je op zoek bent naar tapas catering in Amsterdam en omstreken, is Wim’s Kip één van je mogelijke kandidaten. Wat geeft deze Amsterdamse tapas cateraar een streepje voor op de rest? Ten eerste kun je Wim’s Kip inhuren voor elke gelegenheid. Of je nu een klein feest geeft voor bijvoorbeeld je verjaardag, een huwelijksfeest dat je wilt voorzien van heerlijke tapas gerechten of een groot bedrijfsfeest waar het gehele personeel aanwezig is. Wim’s Kip regelt heerlijke tapas catering voor allerlei feestjes. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de organisator. In het geval van tapas catering in Amsterdam houdt dit dus in dat je zelf kunt aangeven welke tapas je wilt kunnen eten. Maar je kunt je ook laten verrassen.

Tapas catering Amsterdam: tapas in allerlei soorten en maten

De oorsprong van tapas is te vinden in Spanje, waar tapas van origine een klein gerecht was dat bestond uit brood, olijven en chorizo. Inmiddels is tapas ook in Nederland een ding. Dit kan nog steeds geïnspireerd zijn door de Spaanse keuken, maar dit hoeft niet per se. Waar in Spanje tapas veelal gezien wordt als bijgerecht of tussendoortje, is het in Nederland niet vreemd om een heel hoofdgerecht te vervaardigen uit deze kleine hapjes. Zo proef je vele verschillende smaken tijdens je hoofdgerecht.

Dat is ook het leuke wanneer je de tapas catering laat verzorgen door Wim’s Kip. Elke keer weer kun je iets anders proberen, elke keer weer word je verrast door de heerlijke smaken. Dat is het mooie van tapas: het kan van alles zijn. De ene keer eet je groentekroketjes met champignons en een lekkere saus, de andere keer eet je een kleine, dikke omelet met aardappelen paprika. Er is zoveel mogelijk op het gebied van tapas, en Wim’s Kip helpt je dit te ontdekken.