Voor de lekkerste kazen gaat u naar kaaszaak Tilburg

Lekker eten is één van mijn passies, daar hoort ook lekkere kazen bij. Vaak nodig ik vrienden uit bij mij thuis om lekker te komen eten. Ik ben dan de hele week als bezig om de lekkerste dingen in huis te halen, nog maar te zwijgen over een lekker flesje wijn. Zo was ik laatst bij kaaszaak Tilburg geweest om een lekker kaasplankje als bijgerecht te laten maken. Ik heb me verschillende kazen laten proeven en goed laten informeren welke wijn het lekkerste is bij welke kaas. Ook een lekkere marmelade smaakt uitstekend bij een oude kaas heb ik me laten vertellen. Bepakt met verschillende lekkere kazen, en de nodige wijn ben ik weer huiswaarts gegaan om de rest van het eten voor te bereiden. Ik ben zo goed als de hele dag druk geweest met de voorbereidingen van het eten, en natuurlijk moest de tafel ook netjes worden gedekt. Eindelijk was alles klaar en kon ik me omkleden voor het avond eten. Ik was net beneden toen de deurbel al ging, de eerste eters waren gearriveerd. Zo lang dat ik in de keuken bezig was met de voorbereidingen, zo snel was alles opgegeten, en toen kwam het kaasplankje. Iedereen was benieuwd wat voor soort kazen het waren, en toen ze wat gingen proeven waren ze helemaal verkocht. Wat een lekker kazen verkoopt kaaszaak Tilburg toch.  20140204_102840-kopie

Vaste klant

Inmiddels ben ik vaste klant bij de kaaszaak geworden. Elke week ga ik er wel een lekker stukje kaas , en een lekkere fles wijn kopen.  20150711_151044-kopie