De lekkerste cups van Nespresso

nespresso cups

Wie houdt er niet van de exclusieve Nespresso cups? Het merk straalt een hoogwaardige kwaliteit uit en elegantie. Als je alleen al kijkt naar de vormgeving en manier van verpakken van de cups, kun je zien dat Nespresso tot in de kleinste details aandacht heeft voor hun producten. En dat straalt af op de mensen die de koffie vervolgens graag drinken. Nespresso is door de jaren heen uitgegroeid tot een hele grote speler in de koffiemarkt. En dat komt door het bovenstaande verhaal, maar ook natuurlijk door de smaak van hun koffie. En daar gaan we het in dit artikel over hebben.

nespresso cups

Nespresso Lungo

Dit is het ideale kopje koffie voor de gemiddelde koffiedrinker. Dat komt door de volle smaak van de koffie. Daarnaast heb je hem niet in een paar slokken op. Dat maakt dat je wat langer plezier hebt van je koffie met een goede nasmaak. Als je kijkt naar het hele assortiment van deze cups, zie je dat Nespresso vier varianten van de Lungo aanbiedt. Zo heb je een variant die de smaak heeft van een combinatie tussen graan en suikerriet. De andere variant heeft de nadruk op een smaak van noot en een vleugje bloem. Dan heb je de sterke variant, wiens smaak wordt bepaald door smaak die rijk is met een licht stukje bitter. De laatste Lungo variant is een zeer stevige koffie. Hij heeft een zeer volle en ook rijke smaak. De Lungo is dus samengevat een uitstekende allrounder.

Nespresso cups van Cosi

Dit is een koffie die speciaal gemaakt is om van te genieten. Hij is helemaal gericht op smaak en de beleving. Deze variant kenmerkt zich door tonen van graan. Het onderscheid zit hem in de fruitige aroma’s. Het is alsof je een zuurtje neemt, maar dan in een drankvorm. Deze koffie is mild van smaak.

Nespresso cups van Volluto

Deze variant is erop gericht om puur te genieten. Er wordt een goede combinatie van smaken bewerkstelligd. De smaak van fruit en koekjes wisselen elkaar af wanneer je deze koffie met de juist appreciatie tot je neemt. Het is een lichtgebrande koffie, bestaande uit Arbica’s uit Brazilië en Columbia.