De lekkerste drankjes voor de zomer

Malibu rum

Ga je deze zomer op vakantie naar een lekker warm land en houd je wel van een cocktailtje op zijn tijd? In het buitenland is de keuze altijd reuze. In dit artikel geven we meer informatie over bekende zomerse cocktails, zodat je meteen je favoriet kunt bestellen. 

Piña Colada

Misschien wel het allerbekendste drankje is de Piña Colada. Het is een erg fruitig drankje, wat je meteen doet denken aan de zomer. De cocktail bestaat uit Malibu rum, ananassap en kokosroom. Voor deze cocktail moet je dus wel van kokos houden, want dat is de overheersende smaak in dit drankje. 

Pornstar Martini

Een cocktail die afgelopen jaar enorm populair is geworden, is de Pornstar Martini. Het is een drankje dat vrijwel iedereen lekker vindt, omdat het een fruitig smaakje heeft. In een Pornstar Martini zitten de volgende ingrediënten: Malibu Rum passion fruit, vanille vodka, passievruchtenpuree, appelsap en processo. 

Malibu rum

Malibu Cola

De mannen bestellen vaak een Malibu Cola. Dit is heel simpel gezegd gewoon cola met wat Malibu Original. Niet te ingewikkeld en bovenal niet te duur. Ideaal om tijdens het uitgaan te bestellen dus! 

Sex on the Beach

Ten slotte kan de Sex on the Beach natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Dit drankje staat toch wel gelijk aan de vakantie. Voor deze cocktail heb je nodig: vodka, perzik likeur, cranberry sap en sinaasappelsap.