Het lekkerste Amstel Bright bier

Amstel Bright

Amstel Bright bier is een mix van Nederlands en een Caribische pils. Het is een blond biertje met een alcoholpercentage van 5%. Het bier is een tijdje van de Nederlandse markt af geweest. Dat komt doordat het tijdens de introductie in 2003 geen succes bleek te zijn. De Amstel Bright bier werd destijds alleen voor de Nederlandse Antillen gebrouwen. Op Curaçao ging de bierbrouwerij in 2006 failliet. De productie werd toen weer overgenomen in Nederland. Dat gebeurde door Heineken. Vanaf 2013 is het biertje dan ook weer verkrijgbaar in Nederland.

Amstel Bright, lekker verfrissend in de zomer

Het Amstel Bright bier werd heerlijk verfrissend in de zomer. Het bier wordt dan ook net zoals Corona geserveerd in een doorschijnende fles, met een stuk limoen in de flessenhals. Als je ooit eens in Curaçao bent geweest, dan is de kans groot dat je wel eens een Amstel Bright biertje hebt gedronken. Het is en blijft echt een typisch Curaçaos biertje. Overdag werkt het lekker en dorstlessend op de warme dagen en in de nacht is het makkelijk weg te drinken tijdens de zwoele avonden.

Dit biertje is er voor elk moment van de dag

Amstel Bright is er voor iedereen en op elk moment van de dag. In tegenstelling tot een pilsje van de tap dat als snel zwaar kan worden in de zon of na een hele avond drinken, geeft Amstel Bright je een frisse bite. Daarom is het bier geschikt voor bij iedere gelegenheid.

Bestel het snel online

Je kan dit biertje snel en gemakkelijk al online in de webshop bestellen. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur besteld, wordt jouw bestelling de volgende dag al thuis bezorgd! Bestel daarom snel je Amstel Bright bier hier in de webshop en geniet snel van je welverdiende drankje op een warme zomerdag.