Super lekkere Rode wijn hema, echt een aanrader

hema5 hema4In de weekenden kook ik vaak voor mij en mijn vrouw en mijn dochter en we vinden het vaak dan ook heerlijk om een lekker glas rode wijn bij het eten te drinken. De rode wijn hema is dan ook  zeker een aanrader, ze hebben een hele goede wijn die echt van hoge kwaliteit is en het mooiste is dat hij bijna niks kost dus zo bespaar je een hoop op je maaltijd. Het is een leuke oplossing voor meerdere situaties, mocht je een keer een feestje hebben of gewoon een diner voor twee dan is dit een goede leverancier. Je hoeft niet naar de winkel en ze komen het altijd volgens schema brengen.

Het is een goede oplossing voor meerdere situaties

Afgelopen zaterdag hadden we gasten op bezoek die ook kwamen dineren bij ons en toen had ik ook de rode wijn van de hema op tafel staan, er werd mij nog gevraagd hoe duur dehema3 wijn wel niet moest zijn. Toen ik zei dat hij gewoon van de hema kwam en bijna niks kostte geloofde zij mij bijna niet, ze waren ook verbaasd. Ik vind het altijd leuk om te horen als ik complimentjes krijg voor het koken en de wijn hoort daar bijvoorbeeld ook bij, een goede wijn geeft echt een extra smaak aan het eten en dat is een belangrijke toevoeging.