Wat kan je toch genieten in een bruincafe

Afgelopen weekend zijn wij met vrienden lekker op stap geweest in Rotterdam. Hier uiteindelijk terecht gekomen in een gezellige bruincafe Het klinkt echt vreemd maar wij hebben hier een onwijs leuke avond gehad. Ondanks dat er meerdere café’s te vinden waren in Rotterdam hebben we er wel voor gekozen om hier te blijven. Wij zijn namelijk terecht gekomen bij Café Bloemfontein. Hier is het mogelijk om voor een aantrekkelijke prijs een gehele avond te vertoeven en te genieten van de lekkere bieren welke er worden aangeboden.

Goldstar_beer_from_the_tap-700x466

Smaakvol!

Vanaf het moment dat ik dit café ben binnen gestapt merkte ik enorm veel verschil met de discotheken en een café. In een café is het namelijk mogelijk om heerlijk te genieten van een welverdiende avondje uit!

Ik was uiteraard niet de enige die dit opviel aangezien mijn vrienden het ook enorm naar hun zin hadden. De muziek stond gezellig op de achtergrond, iets wat je in een discotheek nogal veel last van kan krijgen. In een bruincafé is dan ook echt iets waar wij maar al te graag naartoe gaan! Zo wilde mijn werkgever vanavond ook een borrel drinken met het personeel, je raadt waarschijnlijk al wel welk café ik heb aangewezen! Bij Café Bloemfontein zullen we vanavond dan ook een lekker biertje drinken!